Kontaktikeskuse laienemisuudised
top of page

Kontaktikeskuse laienemisuudised

Eile alustas Kärdlas ametlikult tööd meie värske Hiiumaa kontor.

Kuigi oleme Hiiumaal järjepidevalt tegutsenud juba alates aastast 2007 (Hiiumaa tol ajal Emmastes paiknenud kontor oli meie kõige esimene väljaspool Tallinna asuv kontor üldse), siis aastast 2013 kuni tänaseni meil kontoriruume saarel ei olnud. Töö aga toimus edasi ja Hiiumaa klienditeenindajad tegid vahepealsel ajal tööd kodukontorites.


Viimase aasta jooksul oleme tundnud vajadust laiendada oma klienditeeninduse osakonda, ühtlasi tekkis Hiiumaal meie vastu huvi tööotsijate poolt. Leidsime, et need kaks vajadust on võimalik ühendada ja kuna meie koostöö Hiiumaa inimestega on olnud alati väga positiivne, tekkiski otsus kontor Hiiumaal taasavada, seekord Kärdlas.


Uues kontoris alustas eile tiimijuht Jaana käe all tööd meie värskeim klienditeeninduse meeskond, mille suurust veel lõplikult öelda ei oska, kuna huvilisi endiselt laekub. Hetkel on kontoris valmis seatud 7 töökohta ja vajadusel oleme valmis ruume ka laiendama.


Kontaktikeskusel on nüüd Eestis kontorid 11-s linnas, neist 10-s tegutsevad edukalt müügimeeskonnad. Klienditeeninduse meeskonnad töötavad vastavatud Hiiumaa Kärdla kontoris. Lisaks Paide, Tallinna ja Valga kontorites, neist viimases teenindame kliente peamiselt Läti keeles. Lisaks Eesti kontoritele on meil müüki teostav tütarettevõte SIA Contactic Lätis, Daugavpilsis.

bottom of page